Kavels Zelfbouw Dronten

Kavels Zelfbouw Dronten

Inschrijving nieuwe kaveluitgifte in Het Palet te Dronten

van 17 februari 2020 tot 17 april 2020

De gemeente Dronten geeft 20 nieuwe kavels uit in Het Palet in Dronten. Per 17 februari 2020 start de inschrijving voor deze kavels. Het gaat om 8 kavels voor de bouw van een vrijstaande woning. Deze kavels zijn gelegen aan de Frans Halsstraat. 12 kavels zijn bestemd voor de bouw van een twee-onder-één-kapwoning. Deze kavels liggen aan de Jan Steenstraat en de Willem de Kooningstraat.  De inschrijving sluit per 17 april 2020. De kavels worden uitgegeven door middel van verloting. Deze staat gepland voor begin mei 2020.

Als u deel wilt nemen aan de verloting, kunt u een inschrijfformulier opvragen door een email te sturen naar kavelstekoop@dronten.nl , vermeld hierin uw naam en adresgegevens en of u belangstelling heeft voor een kavel voor een vrijstaande woning of een twee-onder-één-kapwoning. Het formulier zal u zo spoedig mogelijk per post worden toegestuurd.

Klik hier voor de informatiebrochure. Het beeldkwaliteitsplan welke van toepassing is op de kavels kunt u hier downloaden.

Nieuwe Ontwikkelingen

Wilt u op de hoogte gehouden worden van kaveluitgiftes in de toekomst, dan kunt u een mailtje sturen naar kavelstekoop@dronten.nl

Meer informatie of vragen ?
Heeft u vragen dan kunt u op maandag tot en met donderdag contact opnemen met :

 

 

Kijk voor overige projecten in Dronten op de pagina  http://www.dronterland.nl/wonen/stad-met-een-dorpskarakter/