Dronten

Dronten

Het is fijn wonen in Dronten. U vindt hier nog ruimte en groen en in combinatie met alle voorzieningen, maakt dat Dronten tot een heerlijke plek om te wonen. Er is een modern winkelaanbod, met oa. winkelcentrum Suydersee dat tot de meest gevarieerde centra van Nederland behoort. In het centrum van de stad vind je ook theater De Meerpaal met de bioscoop, bibliotheek en het centrum voor kunstzinnige vorming. Uiteraard hebben gezinnen met kinderen ook een ruime keuze uit basisscholen en voortgezet onderwijs. Dronten beschikt over een polikliniek  met diverse specialismen van het Sint Jansdal ziekenhuis en de MC Groep. En sportievelingen kunnen in Dronten ook prima uit de voeten: gevarieerde sportaccommodaties,  actieve verenigingen, een golfbaan en zelfs een overdekte ijsbaan. En de dichtbij gelegen bossen en randmeren bieden alle ruimte voor een ontspannen en gezonde lifestyle.

En mocht er toch iets ontbreken: de centrale ligging van Dronten maakt heel veel mogelijk. Binnen een uur bent u in de Randstad en ook het noorden en oosten van Nederland zijn niet ver weg. En wie het nog niet wist: sinds 2012 heeft Dronten een station en daarmee via de Hanzelijn een comfortabele treinverbinding met ondermeer Amsterdam en Zwolle.

 
  

Nieuwbouwprojecten

 

Parkresidentie – Deelplan Swing en Drive

  • 9 luxe vrijstaande woningen  - kavels 800 m2
  • Diverse indelingsmogelijkheden 
  • Prijzen vanaf € 419.500,-  v.o.n
  • In directe nabijheid van golfbaan
  • Ontwikkelaar Bouwbedrijf Hof
  • Meer informatie en verkoop via Dop Makelaars  www.dop.nl
 

Parkresidentie – Deelplan Eagle, Bogey, Birdie

de gilden  

De Gilden

Aan de westkant van Dronten verrijst een frisse nieuwe woonwijk: De Gilden. Een wijk met een gevarieerd woningaanbod in verschillende prijsklassen. In 2017 worden de laatste deelgebieden ontwikkeld, waaronder de locaties rondom het centrum-gebied (met het winkelcentrum, gezondheidscentrum, scholen etc.) 
Lees meer over wonen in De Gilden

     
hanzekwartier  

Hanzekwartier

Vlakbij het station van de nieuwe Hanzelijn en met het centrum van Dronten op loopafstand, wordt Het Hanzekwartier ontwikkeld. Een toplocatie waar de komende jaren diverse woningbouwplannen worden ontwikkeld.  Lees meer op:  Het Hanzekwartier.

Heuvelpark  

Het Heuvelpark

Op een unieke locatie midden in het centrum en direct grenzend aan het park, wordt Het Heuvelpark ontwikkeld. 
18 luxe appartementen zijn inmiddels opgeleverd. Meer informatie over dit plan vindt u op:  www.hetheuvelpark.nl

 

 

Het Palet

Wonen in het groen in een woning die helemaal past bij uw woonwensen: dat is wat Het Palet u wil bieden. 
In 2017 start de bouw van deze nieuwste woonwijk in Dronten. 
In Het Palet komen circa 600 woningen in diverse prijsklassen. 
Lees meer over wonen in Het Palet