Wonen en werken
Dienstverlening vanuit huis

Wonen en werken

In een tijd waar ondernemers veel vaker vanuit huis werken is het ideaal om op specifieke locaties rustieke woonwensen te kunnen combineren met een inspirerende werkomgeving. In de gemeente Dronten zijn hiervoor een aantal locaties zeer geschikt. 

        
korenmaaier  

Biddinghuizen, Korenmaaier 
Aan de rand van het bedrijventerrein Oldebroekerweg wordt een gebied bestemd voor gecombineerd wonen en werken. Dit gebied wordt aan de zuidzijde begrensd door de ontsluitingsweg De Baan, met aan de overzijde van deze weg een groenzone en woongebied. Aan de ‘binnenzijde’ ervan ligt het bedrijventerrein Oldebroekerweg. 
Download hier de Stedenbouwkundige visie Korenmaaier

     
    Swifterbant, Bloemenzoom 
Aan de zuidzijde van Swifterbant wordt het plan Bloemenzoom ontwikkeld met een combinatie van wooneenheden en woon-/werkkavels. Het idee is dat de grote kavels aan de randen zijn gelegen en de kleinere kavels in het middendeel. De wijk biedt vrije kavels aan de bosrand en gerijde koop- en huurwoningen aan de kant van Swifterbant. Het plan is gelegen aan de rand van Swifterbant met vrij uitzicht over het landschap.
Download hier de informatie over Bloemenzoom.
Blz. 1 t/m 7 ] [ Blz. 8 ] [ Blz. 9 ] [ Blz. 10 ] [ Blz. 11 t/m 13 ] [ Blz. 14 t/m 25 ] [ Blz. 27 t/m 36 ] [ Blz. 37 t/m 38 ] [ Blz. 39 t/m 49 ]