Biddinghuizen

Biddinghuizen

Biddinghuizen is een gemoedelijk dorp met ca. 6.000 inwoners, dichtbij de stranden van het Veluwemeer en de bossen van de Veluwe. De kans is groot dat u Biddinghuizen al kent van het jaarlijkse Lowlands festival of van familiepark Walibi Holland.  

Bent u op zoek naar een plek waar je relaxed kunt wonen en leven, dan heeft Biddinghuizen u veel te bieden. Met de stranden van het Veluwemeer in uw achtertuin is het ideaal om op een zomerse dag zonder file een paar uurtjes heerlijk aan het water te zitten. Sinds 2016 nog leuker door de aanleg van de nieuwe Bremerbaai:  300 meter gloednieuw strand met prachtig strandpaviljoen, speeleiland en pier.  

Wandelaars en natuurliefhebbers zullen verrast worden door de gevarieerdheid van de kilometers lange bossen langs de randmeren.  En voor wie nog meer bos wil: via het pittoreske Elburg, bent u binnen een kwartiertje midden in de bossen van de Veluwe.  

Een groot pluspunt van Biddinghuizen is de centrale ligging. Via de snelle N305  (gedeeltelijk 4-baans) bent u in 35 minuten midden in het Gooi en via de A6 in Almere.  En aan de oostkant is de regio Kampen- Zwolle in een half uurtje bereikbaar. 

Biddinghuizen zelf heeft goede voorzieningen, zoals een winkelcentrum dat een aantal jaren geleden volledig is vernieuwd, meerdere basisscholen, een bibliotheek en een actief verenigingsleven met verschillende sportclubs.

  

Nieuwbouwprojecten

degraafschap

 

De Graafschap

Aan de rand van Biddinghuizen, met het Veluwemeer en de bossen als uw achtertuin, wordt De Graafschap ontwikkeld.  Een woonwijk met veel ruimte en veel groen. Een heerlijke plek voor gezinnen met kinderen. Lees meer op  www.wonenindegraafschap.nl
boulevard de kaai  

De Kaai

Langs de Hoge Vaart wordt de oude havenweg omgevormd tot een hoogwaardig woongebied. Wonen aan De Kaai combineert wonen, op loopafstand van het centrum, met wonen aan het water. Met een jachthaven op steenworp afstand. Lees meer op de pagina De Kaai

 

zuiderzee op zuid  

Zuiderzee op zuid

Aan het Veluwemeer bij Biddinghuizen ligt Zuiderzee op Zuid. Een recreatieappartementen complex met allure, trots en uitkijkend over de jachthaven en het Veluwemeer. Lees er meer over op de website Zuiderzee op zuid.

 

 

De Voor – centrum 

  • In het centrum van Biddinghuizen worden 18 huurwoningen in de vrije sector gebouwd.
  • Duurzame nul-op-de-meter woningen
  • Gasloos en met zonnepanelen
  • Luxe keuken met inbouwapparatuur, 3 slaapkamers en grote zolder
  • Voorzien van laminaatvloeren
  • Huurprijs vanaf € 999,-- per maand
  • Oplevering medio 2019
  • Meer informatie en verhuur via Makelaardij Woltjer