Bloemenzoom Swifterbant

Bloemenzoom Swifterbant

 

 

Aan de zuidzijde van Swifterbant ligt de Bloemenzoom,  een prachtige locatie aan de rand van het dorp grenzend aan de bosrand. Bloemenzoom is ruim opgezet en ligt op fietsafstand van het centrum van Swifterbant. Binnenkort wordt een 2e ontsluitingsweg gerealiseerd die rechtstreeks vanuit Bloemenzoom aansluit op de doorgaande weg rondom Swifterbant. Een groot deel van de locatie is reeds bebouwd.  Bloemenzoom bestaat uit een gedeelte bestemd voor wonen en een gedeelte bestemd voor wonen & werken. Eventueel is wonen & zorg mogelijk, maar dat wordt na aanvraag individueel bekeken. In Bloemenzoom worden kavels uitgegeven voor vrijstaande woningen.

Kavels wonen
Er zijn 5 nieuwe kavels voor zelfbouw beschikbaar. De kavels zijn circa 500m2 groot en bedoeld voor vrijstaande woningen. De prijs is circa € 236,00 per m² inclusief B.T.W.  Wilt u meer informatie dan kunt u dit kenbaar maken door middel van het sturen van een mail naar kavelstekoop@dronten.nl. U krijgt dan alle relevantie informatie toegestuurd.  Ook kunt u zich via kavelstekoop@dronten.nl op de belangstellendenlijst laten plaatsen voor een volgende kaveluitgifte in Swifterbant.
 
Kavels wonen-werken 
In Bloemenzoom worden 17 woon-werkkavels uitgegeven. Van deze kavels zijn nog een aantal direct beschikbaar. De grootte van deze kavels varieert van 895 m2 tot 1.318 m2.  De prijzen bedragen vanaf € 156,00 per m² exclusief B.T.W. 
Klik op de kavelkaart voor de ligging van de kavels.  Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met mevrouw D. ter Beke (tel. 0321 - 388 602 of per mail d.ter.beke@dronten.nl
 
Kavels wonen – werken: ook bestemd voor alleen wonen
Recent zijn bovenvermelde woon & werkkavels ook bestemd voor alleen wonen. De gemeente staat ook open voor de mogelijkheid van wonen & zorg, maar aanvragen hiervoor worden individueel bekeken. De prijzen van deze kavels zijn vanaf € 208,00 per m² inclusief B.T.W.

Kijk voor meer informatie over de kavels bij Kavels Zelfbouw

 

 Bloemenzoom – 8 rijwoningen