Bloemenzoom Swifterbant

Bloemenzoom Swifterbant

 

 

Aan de zuidzijde van Swifterbant ligt de Bloemenzoom,  een prachtige locatie aan de rand van het dorp grenzend aan de bosrand. Bloemenzoom is ruim opgezet en ligt op fietsafstand van het centrum van Swifterbant. Binnenkort wordt een 2e ontsluitingsweg gerealiseerd die rechtstreeks vanuit Bloemenzoom aansluit op de doorgaande weg rondom Swifterbant. Een groot deel van de locatie is reeds bebouwd.  Bloemenzoom bestaat uit een gedeelte bestemd voor wonen en een gedeelte bestemd voor wonen & werken. Eventueel is wonen & zorg mogelijk, maar dat wordt na aanvraag individueel bekeken. In Bloemenzoom worden kavels uitgegeven voor vrijstaande woningen.

Kavels wonen
Er zijn 5 nieuwe kavels voor zelfbouw beschikbaar. De kavels zijn circa 500 m² groot en bedoeld voor vrijstaande woningen. De grondprijs is vanaf € 235,95 per m² inclusief btw.  Klik op de kavelkaart voor de ligging van de kavels.

Kavels wonen-werken 
In Bloemenzoom worden 17 woon-werkkavels uitgegeven. Van deze kavels zijn nog een aantal direct beschikbaar. De grootte van deze kavels varieert van 895 m²  tot 1.318 m².  De grondprijzen bedragen vanaf € 156,00 per m² exclusief btw.  Klik op de kavelkaart voor de ligging van de kavels. 
 
Kavels wonen – werken: ook bestemd voor alleen wonen
Recent zijn bovenvermelde woon & werkkavels ook bestemd voor alleen wonen. De gemeente staat ook open voor de mogelijkheid van wonen & zorg, maar aanvragen hiervoor worden individueel bekeken. De grondprijzen van deze kavels zijn vanaf € 208,00 per m² inclusief btw. Klik op de kavelkaart voor de ligging van de kavels.

Meer informatie of vragen?
Alle informatie over de kavels vindt u in de informatiebrochure, die u hier kunt downloaden. Hebt u vragen of wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met:

  •  mevrouw L. Groen, telefoonnummer 14 0321 of e-mailadres l.groen@dronten.nl (kavels wonen of kavels wonen-werken/alleen wonen)

  • Mevrouw D. ter Beke, telefoonnummer 14 0321 of e-mailadres d.ter.Beke@dronten.nl  (kavels wonen-werken)

 

 

 Bloemenzoom – 8 rijwoningen